Céginformáció - Elegantruhaszerviz | Szabás - Varrás - Aljazás - Női Férfi ruhák - Ruhakészítés - Foltozás - Varrónő - Szeged

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Céginformáció

Elegantruhaszervíz a Facebookon
 
 
" data-href="http://www.elegantruhaszerviz.eu/">
 

Vállalkozásunk története néhány mondatban


Cégünk 2002-ben családi vállalkozásként alakult.
Munkatársaink magas szintű szakmai tudással és sokéves tapasztalattal rendelkeznek.
Professzionális gépekkel ( gyorsvarrók, microlock, 4-5szálas lockok, fedőző gép ) kedvező árainkkal és maximális segítőkészséggel igyekszünk minden a szakmánkba illő kívánságot teljesíteni. A tudatos és precíz munkánknak köszönhetően rendszeresen visszatérő ügyfélkörrel rendelkezünk. Cégünk frekventált helyen, a Rókusi körúton található. Az új szegedi 2-es villamos vonal kiépülésének köszönhetően mindenki által remekül megközelíthető, hiszen a villamos- megálló az üzlet előtt található. Az üzlethelyiség saját tulajdonban van, vállalkozásunk társas vállalkozásként, Bt. keretein belül működik.  Mivel családi vállalkozásról van szó, a céggel kapcsolatos döntéseket közösen hozzák. Vállalkozásunk a kezdetektől arra törekszik, hogy mukánkkal minden korosztály igényeinek megfeleljünk, ezért fiatalos, ugyanakkor elegáns környezettel várjuk a hozzánk érkező megrendelőinket.
Új szolgáltatások kal is szeretnénk bővülni, néhány példa erre:
  - kisállat ruhák készítése és árusítása
  - kismama ruhák készítése, árusítása
Úgy érzi odafigyel Önmagára, s a környezetére? Tudta Ön, hogy a sikeresség sok apró dologból áll össze? Az egyik ilyen dolog a komfort érzet, ezen belül is a kifogástalan ruha. Ha tudja, hogy az öltözéke nem szakadt, a nadrágját nem tapossa, az inggomb nem hiányzik, akkor akár egy előadáson, akár egy üzleti megbeszélésen, akár egy családi összejövetelen van, magabiztosan érezheti magát.
Nálunk mire számíthat? Gyors, pontos, precíz munkára ezzel szeretnénk hozzájárulni az Ön igényeihez, komfort érzetéhez ez az amiben segíteni akarunk és tudunk, Önnek és családtagjainak.
Köszönjük, hogy megtisztel bizalmával.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Google PageRank
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz